At skabe æstetiske og smagfulde mesterværker i køkkenet kræver passion og ikke mindst det rigtige værktøj. Santokukniven fra Eva Solo er perfekt til alle præcisionsopgaver.
- 67 slag ultimativ skarphed Ligger godt i hånden En kniv der holder evigt
Til dig, der ikke går på kompromis
En santokukniv er det asiatiske svar på kokkekniven. Santokukniven har et særlig skarpt blad på 18 cm og kan bruges til stort set alle skæreopgaver om det er til grønt, fisk eller kød. Med et luftskær bliver køkkenarbejdet let som en leg og kniven er især god til at skære papirstynde skiver og præcise tern. Skaftets udformning sikrer, at kniven ligger stabilt i hånden, når opgaverne skal klares.
Nordisk design – japansk præcision
Japanske knive er kendt for at være de skarpeste og de bedste. Derfor er knivene i Nordic Kitchen serien fra Eva Solo er designet efter japanske traditioner. Knivsbladet er udformet i japansk Damaskusstål (AUS 10) og lavet i 67 lag med et skær på en vinkel på 13-15 grader. Denne kombination resulterer i et ultraskarpt blad uden at gå på kompromis med dets fleksibilitet. Designet med en smal ryg gør det let at skære igennem råvarer, og håndtaget er formet med udgangspunkt i hånden anatomi.