Udfordr den klassiske tærte, tænk kreativt og kom mousser, fromage eller cremer ovenpå din tærte.
- Perfekt og ensartet afbagning
- Sikrer et ekstra sprødt resultat
- Tåler temperatur fra -60 - 180°C
Perfekt afbagning af din tærte
Tærtekransen fra by Ditte Julie giver dig mulighed for at eksperimentere med din tærtes udseende og smag. Hullerne i den tærteringen sikrer en perfekt afbagning, da dampen let slipper væk og du dermed opnår et mere sprødt og ensartet resultat.
For største glæde af tærtekransen, er det nødvendigt at bage tærten på en bageplade beklædt med bagepapir.
Slidstærkt materiale sikrer det bedste resultat
Tærtekransen er fremstillet i termoplast, som er et ubrydeligt materiale, særligt velegnet til bagning. Den fungerer som nonstick, er rustfrit, tåler opvaskemaskine og kan flyttes fra fryser til ovn (-60°C til 180°C).
Det holdbare materiale sikrer en ensartet afbagning og giver dig et flot resultat hver gang.
Tip fra Ditte Julie Det anbefales, at tærteformen maksimalt udsættes for 180 grader. Bages der på 190 grader, som mange af Ditte Julies opskrifter forskriver, så risikeres det, at formen kan strække sig skæv. Sker dette, anbefaler Ditte Julie Jensen følgende metode til at få formen på plads igen:
Rengør og skold først formen. Læg den herefter i pres mellem to bøger. Brug evt. et viskestykke mellem bøgerne og formen, så ikke bøgerne tager skade.