Stegepanderne i Barcelona-serien fra Greenpan er designet til at holde. Solidt aluminium med keramisk non-stick belægning gør panderne særligt slidstærk og let at bruge, uden at maden brænder på.
- Fri for kemikalier
- Non-stick Infinity belægning
- Testvinder juni 2018
Panden der tåler det hele
Stegepanden fra Greenpan er lavet af solidt aluminium, og derfor kan du stege ved meget høje temperaturer - det gælder på alle varmekilder. Da håndtaget er i rustfrit stål, kan du også sætte panden i ovnen. Men husk at bruge ovnhandske, når du tager panden ud, da håndtaget bliver meget varmt.
Diamanter for en stærk overflade
Du kan spare på fedtstoffet, og du slipper for, at maden brænder på med gryderne og panderne i Barcelona-serien. De har nemlig keramisk Infinity belægning, som giver produkterne deres gode non-stick egenskaber. Belægningen er forstærket med diamanter, hvilket gør panden så modstandsdygtig, at den tåler både høj varme og brug af metalredskaber.
Madlavning uden kemi
Med pander og gryder fra Greenpan er du sikret kemikalie-fri madlavning, fordi produkterne er fri for både PFOA, PFAS, bly og cadmium.
Sådan passer du bedst på din stegepande
Når du opvarmer din stegepande, anbefales det, at varme den op ved at starte på lave temperaturer og skrue op efter nogle minutter, så undgår du, at panden slår sig og bliver skæv.
Læs mere om at vedligeholde dine stegepander her.
Om Greenpan
Greenpans non-stick belægning Thermolon™ blev introduceret i 2007, og siden da har de været førende inden for køkkengrej med keramisk belægning. GreenPans gryder og pander giver dig en uovertruffen madlavningsoplevelse. Samtidig er produkterne skånsomme over for både sundhed og miljø, da de er fri for skadelige stoffer. Derudover reducerer de deres CO2-fodaftryk gennem energieffektive produktionsprocesser og genanvendelige materialer.