Står du og mangler en ny sautergryde? Så er denne hybrid non-stick sautergryde fra Casper Sobczyk måske lige den du står og mangler. Non-stick belægning gør nemlig at maden ikke brænder på.
- Virker på alle varmekilder
- Ridses ikke af metalredskaber
- Lavet i tre forskellige lag kvalitets stål
Med en keramisk non-stick belægning forhindrer sautergryden maden i at brænde på. Du kan også bruge metalredskaber uden at risikere ridser i overfladen.
Denne sautergryde er fremstillet med hele 3 lag af høj kvalitetsstål. Det første lag består af stærkt rustfrit stål, der sikrer, at gryden kan anvendes på alle typer komfurer. Det andet lag består af aluminium, som sikrer en jævn varmefordeling. Det tredje lag er endnu et lag rustfrit stål, der sikrer en enestående holdbarhed. Som den sidste finish belægges gryden med vores keramiske non-stick belægning.
Bemærk:
Denne Hybrid Non-Stick serie er med keramisk belægning som er fri for skadelige PFAS-stoffer, så du kan tilberede sunde og velsmagende måltider med fuld tryghed.
Casper Sobczyk
Casper Sobczyk er kok, TV-personlighed, inspirator og kokken bag den virale sensation Smørbøffen – der i øvrigt har over 150 millioner visninger. Casper er bl.a. kendt fra Go' Morgen Danmark og programmet Fem Fede Kokke, men vigtigst af alt, ejer Casper Capa restauranten i Scandic Palace Hotel i København.